Friday, July 2, 2010

Realistic Anatomies of Cartoon Characters | JamesGunn.com - Official Website for James Gunn

Babies!

     Everyone loves Guns and Roses 

  

      I Will Cut You 

  

      Born to Rock 

  

      Sup, G? 

  

      Frat boy in training 

  

      is that edible? 

  

      On Second thought... 

  

     That's right baby...I still got it. 

  

      Rice Cereal? I don't need no stinkin' rice cereal! 

  
     OH! Cold Wipes! Cold Wipes! 

      I can't believe this place 

      Tonight you die in your sleep! 

      Serenity now... 

      yeah.. I just farted 

      Tell me she did NOT just say that!! 

    
  
 
     

 

Posted via email from haunted_girl's posterous

How to sleep in a box...

 

 

Use the box side as a pillow.

Start from simple sleeping on your back...

or on your side.

If you are longhair, use the benefit of your coat and tail.

Remember that you and your box must nearly amalgamate.

Use your imagination: try S-like positions..

or C-like positions...

or even L-like ones..

If you totally trust your humans, relax your back legs to the maximun.

Sometimes O-like positions do not fit the box

well, but you can always make an experiment.

If the box is rather small, try sticking your paws&tail out of it...

or stretch just one paw out, like this (back paw)..

or like this (front paw)..

Invite your friend to join you...

and enjoy it.

Your humans may wonder how you can sleep like that..

ignore them and enjoy..

Perhaps they will not even notice you..

Try disguising to avoid unwanted attention..

or you can hide in an absolutely unexpected box..

This position is for experienced yoga cats..

as well as this one..

Even small boxes can do..

Be creative..

Practice makes perfect. To get more experience,
use as a box any structure you can find..

P.S. Bags are nice, too!

 

 

 

Posted via email from haunted_girl's posterous

Tuesday, June 15, 2010

Someone cool shared this with me today..

 

This puzzle is called Lateral Thinking. 
Scroll down slowly and be honest to yourself. 

 



Think like a wizard . . ..


      man 
Q1.    --------- 
      board 


Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.


    stand 
Q2.    ------------ 
  i



Ans. = I understand



OK . . ...


Got the drift ?



Let's try a few now and see

how you fare ?


Q3...    /r/e/a/d/i/n/g/


Ans. = reading between the lines



Q4. r  
          road  
         a   
 
     d 



Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.




Q5.  cycle  
        cycle  
      cycle



Ans. = tricycle


Not easy to figure out hey!






     0
Q6.      ---------  
      M.D. 
      Ph.D.




Ans. = two degrees below zero



C'mon give it a little thought! !




        knee 
Q7.      ------------ 
      light




Ans. = neon light




U can prove u r smart by getting this one.



                        ground  
Q8.                      --------------- 
                   feet feet feet feet feet feet





Ans. = six feet underground



Oh no, not again ! !






Q9.    he's X  himself



Ans. = he's by himself



Now u messing up big time.




Q10.      ecnalg



Ans. = backward glance


 Not even close! !




Q11.      death ..... life




Ans. = life after death


Okay last chance .................


Q12.     THINK




Ans. = think big ! !




And the last one is real fundoo - - -


Q13. 
 

 

 


ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb... 


Ans. =  long time no 'C'


 

 

 

 

 

Posted via email from haunted_girl's posterous

Thursday, June 3, 2010

Advertisement Gone Wrong

 The little firemen coming out of the bottle are supposed to be there. It's the writing at the end that is the problem.
 

 

 

 

Posted via email from haunted_girl's posterous